Davinde

FESTIVAL 2022

Så er vi klar igen. D. 6. August 2022 åbner vi igen Bækgyden og Trine & Peters baghave til årets festival.
I år er der 200 billetter til salg så inviter venner, familie og kollegaer til en musikoplevelse i skønne omgivelser.

 

Program på vejKøb billetter her
musik og kunst

Davinde Festival

Musik

Vores musikprogram byder på flere forskellige genrer: både folkemusik, rock og alt muligt der i mellem. Vi vil gerne præsentere dig for både velkendte toner og helt ny musik – dit nye yndlingsband møder du på vores festival! Der vil både være fynske, danske og måske internationale navne på programmet.

Følg med her på siden og på Facebook og Instagram, hvor vi løbende opdaterer programmet.

Kunst

Festivalen har som noget nyt i år også et kunstprogram. På festivalpladsen kan du opleve værker af danske kunstnere. Davinde er en landsby med flere professionelle kunstnere – så vi tør godt at love jer en hel særlig oplevelse. Vi løfter sløret for hvad du kan forvente, når festival-dagen nærmer sig.

Program

Vi er i fuld gang med bookinger til årets festival – men de sidste detaljer skal lige falde på plads, inden vi løfter sløret. Følg med her på siden, på facebook og på instagram

Väsen Duo

Väsen Duo (Mikael Marin og Olov Johansson) har i løbet af 37 års intenst samspil og turné forfinet deres lyd og deres tilstedeværelse på scenen. Med deres legende og perfekte samspil er det som om de trodser fysikkens love og har en nærmest telepatisk kommunikation.

Musikken er intens, dynamisk og fuld af humor. Ved hjælp af øjeblikkets inspiration skaber de deres helt eget musikalske sprog, der i sin tiltrækningskraft er lige så moderne, som det er ældgammelt. Med fundamentet solidt forankret i generationer af Uppland spillemandstradition har de altid øjnene nysgerrigt rettet mod nye musikalske mål.

The Mukherjee Development:

Den amerikansk/dansk/indiske Oscar Mukherjee synger om hengivelse, identitet og kærlighed i et globalt århundrede. Han er opvokset i USA, kom til Danmark i 2009, hvor han hurtigt gjorde sig bemærket på den danske musikscene. Han har udgivet to EP’er, har netop vundet en Danish Music Award for årets ”Ud af det blå” pris og har opnået landsdækkende P4-airplay. 

The Mukherjee Development er et musik-kollektiv med erfarne og innovative kræfter fra bl.a. Peter Sommer & Tiggerne og Jonah Blacksmith.

 

THE MUKHERJEE DEVELOPMENT:

Oscar Mukherjee: vokal & guitar 
Jakob Holm: guitar 
Søren Bigum: guitar
Henrik Poulsen: bas 
Søren Poulsen: trommer

t

Flere navne tilgår løbende

Fællesspisning

Vi dyrker fællesskabet i vores festival – og derfor spiser vi aftensmaden sammen ved langborde. Madbilletter købes i baren på dagen til rimelige priser. Vi afslører årets festival-menu senere – der er selvfølgelig både mad til vegetarerne og kødspiserne.

t

Flere navne tilgår løbende

t

Flere navne tilgår løbende

t

Flere navne tilgår løbende

Holdet bag

Davinde Festival

Davinde Festival er skabt af frivillige kræfter fra landsbyen Davinde – godt bakket op af Davinde Beboer- og Forsamlingshus. Vi ønsker at skabe Fyns hyggeligste en-dags festival sammen med festivalens gæster.

Sponsorere

Uden sponsorere ingen festival – så giv vores sponsorere lidt opmærksomhed.
Vil du deltage som sponsor så tøv ikke med at kontakte os på
e-mail event@davinde.info og hør hvad vi kan tilbyde

The Farm Music

Musikstudie i Davinde
Kontakt Peter Sund

Odense Kommune

Odense Kommunes Musikudvalg støtter Davinde Festival

Holmskov Consult

Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse

NetPlan system design

IT-Salg og service til erhverv og private.  På adressen Overvejen 71 i Årslev er værkstedet åben hverdage 08-16

Statens kunstfond

AOF

AOF Center Odense
– folkeoplysning fra bro til bro

Odense Låseservice

Alt i låse, nøgler og sikring
Siden 1950