Davinde

FESTIVAL 2022

Så er vi klar igen. D. 6. August 2022 åbner vi igen Bækgyden og Trine & Peters baghave til årets festival.
I år er der 200 billetter til salg så inviter venner, familie og kollegaer til en musikoplevelse i skønne omgivelser.

 

ProgramKøb billetter her
musik og kunst

Davinde Festival

Musik

Vores musikprogram byder på flere forskellige genrer: både folkemusik, rock og alt muligt der i mellem. Vi vil gerne præsentere dig for både velkendte toner og helt ny musik – dit nye yndlingsband møder du på vores festival! Der vil både være fynske, danske og måske internationale navne på programmet.

Følg med her på siden og på Facebook og Instagram, hvor vi løbende opdaterer programmet.

Kunst

Festivalen har som noget nyt i år også et kunstprogram. På festivalpladsen kan du opleve værker af danske kunstnere. Davinde er en landsby med flere professionelle kunstnere – så vi tør godt at love jer en hel særlig oplevelse. Vi løfter sløret for hvad du kan forvente, når festival-dagen nærmer sig.

Program

 

Väsen Duo

Det legendariske svenske orkester Väsen var stilskabende indenfor ny-folk, og optræder nu som duo med nøgleharpespilleren Olov Johansson og bratschisten Mikael Marin.

Med deres omfattende turnevirksomhed i hele verden og flere millioner lytninger på Spotify er det virkelig et verdensnavn, der kommer til Davinde til august.

Väsen Duo (Mikael Marin og Olov Johansson) har i løbet af 37 års intenst samspil og turné forfinet deres lyd og deres tilstedeværelse på scenen. Med deres legende og perfekte samspil er det som om de trodser fysikkens love og har en nærmest telepatisk kommunikation.

Musikken er intens, dynamisk og fuld af humor. Ved hjælp af øjeblikkets inspiration skaber de deres helt eget musikalske sprog, der i sin tiltrækningskraft er lige så moderne, som det er ældgammelt. Med fundamentet solidt forankret i generationer af Uppland spillemandstradition har de altid øjnene nysgerrigt rettet mod nye musikalske mål.

The Mukherjee Development:

Den amerikansk/dansk/indiske Oscar Mukherjee synger om hengivelse, identitet og kærlighed i et globalt århundrede. Han er opvokset i USA, kom til Danmark i 2009, hvor han hurtigt gjorde sig bemærket på den danske musikscene. Han har udgivet to EP’er, har netop vundet en Danish Music Award for årets ”Ud af det blå” pris og har opnået landsdækkende P4-airplay. 

The Mukherjee Development er et musik-kollektiv med erfarne og innovative kræfter fra bl.a. Peter Sommer & Tiggerne og Jonah Blacksmith.

 

THE MUKHERJEE DEVELOPMENT:

Oscar Mukherjee: vokal & guitar 
Jakob Holm: guitar 
Søren Bigum: guitar
Henrik Poulsen: bas 
Søren Poulsen: trommer

Steen Jørgensen duo:

Steen Jørgensen har været frontmand i Sort Sol siden 1979. I 2013 udsendte han solo-projektet ’Standards for Living’, hvorefter han har turneret med guitaristen Rune Kjeldsen på landets spillesteder. Repertoiret er en blanding af sange fra Steens egen solokarriere, Sort Sol numre og modige tolkninger af navne som Dylan, Young, Cohen, Joy Division og Kraftwerk.

Foruden karrieren som frontmand, for de absolut levende legender i Sort Sol, har Jørgensen kørt det succesfulde sideprojekt Ginman/Jørgensen, og han har optrådt i diverse film og teaterstykker.

Fællesspisning

Vi dyrker fællesskabet i vores festival – og derfor spiser vi aftensmaden sammen ved langborde. Madbilletter købes i baren på dagen til rimelige priser. Vi afslører årets festival-menu senere – der er selvfølgelig både mad til vegetarerne og kødspiserne.

Lunau&Sund+Sminge:

Lunau&Sund er en smuk blanding af folk/indiepop/singer-songwriter, stående på skuldrene af den nordiske sangskriver-tradition. Ved denne koncert har Lunau&Sund inviteret deres mangeårige samarbejdspartner trompetisten Torben Sminge. Udover trompet og flugelhorn spiller Torben Moog-synth ved koncerten.

I februar 2022 udsender Lunau&Sund deres 7. studiealbum med titlen “Tiden”. Sange skrevet og indspillet under lockdown i 2020/21. Det nye album er som de 3 forgående produceret af Lunau/Sund/Hjorth.

Igennem årerne har Lunau&Sund spillet koncerter vidt forskellige steder, alt lige fra Carl Nielsen salen i Odense til stuekoncerter, fra Jazzhus Montmatre i Kbh til Dansk Støberimuseum på Mors. Flere af deres sange har været i rotation på P4 og P5. Vi har endda været så heldige at vores sang Medvind lå på Dansktoppen i 10 uger.

Ida Gard:

Ida Gard giver publikum en medrivende musikalsk oplevelse med dansksprogede sange. Ida Gard har, siden hun vandt karrierekanonen i 2008 og albumdebuterede i 2011, slået fast, at hun mestrer både de catchy melodier og de skarpe poetiske fortællinger.

‘De seneste år, har for mig været fyldt af nye valg og beslutninger, som har føltes meget som at starte forfra. Jeg tror, det er vigtigt, for at kunne flytte sig, at man først tør åbne øjnene og se, hvor man rent faktisk befinder sig. Det er rigtig svært at ændre en virkelighed, man ikke vil erkende eller indrømme eksisterer. Og det gælder både i det store og det knap så store billede. Hele verden er i bevægelse mod nye forståelser, og jeg synes, man skylder at være åben og nysgerrig og acceptere måske at blive klogere’, fortæller Ida.

Både i tekst og musik kommer Ida’s nye musik med et stærkt anslag og en tydelig markering af hendes unikke plads i musiklandskabet.

Roux Spana Beat Trio:

Ud på festivalens små timer gentager vi sidste års succes med Roux Spana Beat Trio, der sætter fut i dansegulvet med et helt unik mix af hiphop, soul, funk og jazz.

Trioen er dannet i 2011 af Andy Jarosinski, der er musiker og producer fra Warszawa – og nu bosat i Davinde.

RSBT’s beats er forankret i samples, og deres koncerter tager form af mixtapes, hvor kompositionerne væves ind og ud af hinanden. Selvom RSBTs musik grundlæggende er trukket ud af mere eller mindre traditionelle hip-hop-beats, føles de friske og vibrerende og skaber deraf en unik tilgang til melodi og rytme.

Lineup: Andy Jarosinski, Mariusz Prasniewski, Anders Lindhardt

FAQ

  • Børnebilletter – Vi kan desværre ikke tilbyde børnebilletter til reduceret pris.
  • Camping – Vi arbejder på at finde en græsplæne, hold øje med siden her for opdateret info.
  • Overnatning – www.brittasbb.dk ligger 100m fra festivalpladsen men der er flere der udlejer huse eller værelser igennem airbnb i lokalområdet. Langeskov Kro ligger 5km væk. Hotel OCC ligger 9km væk.
  • Parkering – På parkeringspladsen for Davinde Forsamlingshus og langs Nyhavevej
  • Toiletter – Der er toiletvogn på festivalpladsen
  • Mad – Der er fællesspisning ved langbord med der bliver både en vegetarisk ret og en kød ret.
  • Mad – Der bliver mulighed for at købe pølser m. brød, chips og andre snacks i baren.
Holdet bag

Davinde Festival

Davinde Festival er skabt af frivillige kræfter fra landsbyen Davinde – godt bakket op af Davinde Beboer- og Forsamlingshus. Vi ønsker at skabe Fyns hyggeligste en-dags festival sammen med festivalens gæster.

Sponsorer

Uden sponsorer ingen festival – så giv vores sponsorer lidt opmærksomhed.
Vil du deltage som sponsor så tøv ikke med at kontakte os på
e-mail event@davinde.info og hør hvad vi kan tilbyde

The Farm Music

Musikstudie i Davinde
Kontakt Peter Sund

Odense Kommune

Odense Kommunes Musikudvalg støtter Davinde Festival

Holmskov Consult

Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse

NetPlan system design

IT-Salg og service til erhverv og private.  På adressen Overvejen 71 i Årslev er værkstedet åben hverdage 08-16

Statens kunstfond

AOF

AOF Center Odense
– folkeoplysning fra bro til bro

Odense Låseservice

Alt i låse, nøgler og sikring
Siden 1950