Arrangement
Billetter

D. 22/2-2024 kl. 19.30
Teatersport med Kosmonauterne er din garanti for en sjov oplevelse.
Det hele tager udgangspunkt i publikum og omdannes til små sketches, sange og komiske indslag. Rammen er velterettelagt, indholdet er nyt hver gang. Publikum er med til at bestemme hvad rammen skal udfyldes med. Det kan være stikord, titler, jobs eller steder som publikum råber op til skuespillerne, eller det kan være publikum der lægger lyd effekter på scenerne.

Kosmonauterne er flere gange kåret som Danmarks bedste impro-comedy gruppe og de spiller for fulde huse i Odense, Århus, Kolding og København.
Kosmonauterne har eksisteret siden den spæde start på Café Alibi i Odense for mere end 15 år siden.
Kosmonauterne er en fast gruppe af komikere, bestående af:

Morten Givskud

Morten er værten der styrer spillet og guider alle gennem legene. “Giv et bud” er hans foretrukne sætning fra scenen, og skaber dermed den nødvendige kontakt mellem skuespiller og publikum!

Lars Udengaard

Tryllekunstner og Impro skuespiller. Lars ernærer sig 100% som tryllekunstner og impro skuespiller. Han er faktisk huskunstner under statens kunstråd i improvisation. Se larsu.dk

Sune Roholt Mortensen

Sune er uddannet Dramaturg fra Århus Universitet og har gået på improvisations skolen IO i Chicago. Han har spillet teater og undervist med fokus på Improvisationsteater i mere end 20 år. Har også erfaring som skuespiller og instruktør.

Morten Kamuk Andersen

Morten har blandt andet lagt stemme til tegnefilm, medvirket i tv serier og spillet flere gange på Comedy Zoo. Når Morten ikke står på scenen arbejder han med teaterforestillingers visuelle udtryk som scenograf. Se KamukCreations.dk.

Susanne Billeskov

Susanne har mere end 40 års erfaring på de skrå brædder. Hun har i dag et aktivt virke som teater og filmskuespiller, instruktør, underviser og Improskuespiller. Se susannebilleskov.dk

Se mere om kosmonauterne på www.kosmonauterne.dk

Kosmonauterne

D. 22/2-2024 kl. 19.30
Hold vinterdepressionerne fra døren og
book årets julegave
til hylemorsom aften
med Kosmonauterne i Davinde Forsamlingshus.

Skal det være sjovt skal det være Kosmonauterne!