Arrangement
Billetter

Torsdag d. 16/5 kl 19.30

Andorra er moderne vintage, der fusionerer indviklet jazz med dybe grooves, filmiske effekter og en sprudlende attitude. Med garanti for medrivende indie-lignende udtryk, blandet med mangfoldigheden fra den nordiske jazz, er Andorra et af de stærkeste live acts der findes.
Originalt og sprudlende af vellyd. Her er fokus på den gode melodi, der med såvel komplekse som gennemtænkt simple strukturer inddrager den skandinaviske klangverden. Det resulterer i et hårdtslående indiepræget udtryk blandet med jazzens mangfoldighed. Publikum bliver udfordret med det skæve, men også forkælet med en let genkendelig lyrisk lyd som rummer det folkelige og udadvendte. I et univers med effektfulde baslinier, stemningsmættede synthflader, mixet med samples og trommer, står den danske stjernetrompetist Mads La Cours flygelhorn og Simon Krebs ́ guitar frem som melodiernes anker i tæt balance mellem det lyse og det mørke.
Line up: Mads La Cour/trompet – Peter Kohlmetz Møller/keyboards – Simon Krebs/guitar – Morgen Jørgensen/bas – Nikolaj Bundvig/trommer

Der sælges tapas og portvin til arrangementet. Koncerten arrangeres sammen med Kulturmaskinen.

Hjemmeside : https://www.andorramusic.dk/

Koncert med Andorra

Bestil dine billetter her

kr. 115,00

På lager