Legenden Tarok

Har du lyst til at høre med om ”legenden Tarok” – så kom til et helt unikt foredrag, som helt sikkert vil udløse et godt grin – og måske et par tårer i øjenkrogen!

 

Mange hesteinteresserede har helt sikkert hørt om den fantastiske travhest Tarok,
som kom fra Skive.

Tarok var efter avlshingsten Pay Dirt og moderen var Tina Virup, en halvtovlig hoppe Karl Laursen (ejer af stald Kima) havde købt for 5.000 kroner. Som 1årige skiller Tarok sig allerede ud fra flokken af føl på stald Kima.
Han var meget lærenem og fik hurtig fat i det at bruge sin krop på den rigtige måde. Hans teknik var unik og han havde flair for det. Tarok var ”en overlegen skid”, som Ingelise Laursen udtrykker det i et interview. (TV-Skive). Tarok kunne ikke drømme om at kigge eller snakke med andre heste.

Det har altid være en filosofi i familien Laursen, at vi behandler dyr, som vi gerne selv vil behandles. Derfor blev Tarok og de andre heste i stald Kima altid passet og plejet, som familien Laursen selv ville passes.

 

Tarok var nem at have med alle vegne, men han havde også sine særheder. Blandet andet ville han ikke tisse i hestetraileren! Så hver anden time var han ude af traileren og besørge, når de ”blæste ned ad motorvejen”, udtrykker Jørn Laursen

Jørn Laursen

Dato : 3. november 2020 20:00 - 22:00

Type Pris Antal Kurv
Foredrag 100 DKK
Tilføj til kurv