Davinde Musikfestival 2021

På meget kort tid er det lykkedes at få stablet festivallen på benene. I år afholdes festivallen på Bækgyden Der er 150 billetter til salg.

 

Program (ca. tider)

Læs mere om Musikerne længere ned på siden.

14:00  Porten åbnes

15:00 Koncert med Jan Olsen & The Bottletower Trio

16:10 Koncert med Mathilde Falch

17:15 Koncert med Jesper Sivebæk

20:15 Koncert med Dicte

21:45 Koncert med Tom Bjerg

23:00 Afterparty med Roux Spana Beat Trio

 

Praktiske oplysninger

Parkering : P-Plads på Nyhavevej ca. 250 m. fra festivalområdet. Parkering er gratis – følg skiltning. Der må IKKE parkers ved forsamlingshuset  eller på Vandmøllevej.
Mad : Der kan købes aftensmad på pladsen, Indisk inspireret mild, alm. og vegetarisk. samt natmad (Pølser+brød) fra kl. 21
Betaling : Festivalen er kontantfri, der kan betales med VISA, Mastercard og Mobilepay.

 

Sponsorer

Davinde Musik & Kunst Festival er støttet af Odense Kommune – Odense Musikudvalg og Statens Kunstfond – Projektstøtteudvalget for Musik. 

Samt midler fra nedenstående.

Davinde Kirke
& Menighedsråd

HOLMSKOV
CONSULT

Jan Olsen Trio

Koncertstart 15.00

Jan Olsen Trio

Den fynske sanger & sangskriver med den rå og følsomme vokal album debuterede i 2020 med SECRET LOVE, der blev modtaget med flotte anmelderroser og kort efter releasen af den kendte radiovært Ole Jacobsen udnævntes til UGENS ALBUM P5
Jan Olsen har international appeal som sanger, og en række branchefolk og anmeldere beskriver hans særlige tone og fortælleunivers ved at drage paralleller til kendte kunstnere som Tom Waits, Leonard Cohen og Nick Cave. På livescenen optræder Olsen med Jan Olsen Trio.

Jan Olsen Trio er en miniudgave af Bottletower bandet og består af Peter Sund guitar & kor og Trine Lunau på harmonika, piano, percussion & kor. De dygtige og erfarne musikere medvirker begge Olsens seneste epog album udgivelser VAGABOND TRAIL og SECRET LOVE, der i øvrigt er produceret af Peter Sund.
Jan Olsen Trio leverer en musikalsk bredspektret liveoplevelse, der lyd og stemnings mæssigt er tro mod ”pladerne”. På scenen tilføres musikken en ekstra dimension via Olsens storytellingkorte, humoristisk vinklede anekdoter der forskellig vis fortæller om virkeligheden bag sangene.

Mathilde Falch

Koncert start : 16:30

Mathilde Falch

Dagbladet Information skrev blandt andet nedenstående om ‘Som Børn På Ny’ i Klaus Lynggards anmeldelse af albummet: 

“Mathilde Falch konfronterer skånselsløst sine dæmoner på modigt og nødvendigt udspil. Som modvægt til tjald og faldera er Mathilde Falch en nødvendighed, som rapporterer fra de ødelagte steder i sindet, de fleste af os har besøgt og så udmærket kender, men som vi ofte bagatelliserer eller fejer ind under det famøse gulvtæppe for ikke at ødelægge den gode stemning.”

 Mathilde Falch er en af landets mest aktive live musikere.

Mathilde spiller denne aften som duo med Christian Ki

Jesper Sivebæk

Koncert start : 18:00

Jesper Sivebæk

Jesper spiller Kim Larsen cover på spansk guitar. Fra pladen “Ta´ mig med – Kim Larsen songs for classical guitar”
Jesper er en af Danmarks bedste klassiske guitarister og mangeårig underviser på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Dicte

Koncert start : 20:00

Dicte

Der er lagt op til en aften i helt intime rammer.
Dicte i duo med guitaristen Mads Reinhold – På tour med nye sange.

I januar 2021 kom der en ny udgivelse fra sangerinden. Sangene på det nye album ’All Good as it Is’ lyder legende og lette som sommerfugle. Men under den lækre overflade åbenbarer alvoren sig hurtigt. For det handler om livet, det her. Livet med alle sine tilfældigheder. Livet, der leves for fuld fart, men ind i mellem bremses af stopklodser. Livet, med alle de meninger, der præges af alle ens erfaringer og åbenbaringer. Livet, man prøver at finde en mening med, men ofte bare må tage som det er. Og nyde det.

Koncerterne bliver på en gang intime, nærværende, funky og storladne, og Dictes store stemme er som skabt til denne form for koncerter.

Til koncerterne vil der, ud over de nye sange, også være mulighed for at høre sange fra Dictes forrige udgivelse ’PERFUME’; bl.a. ’All I Want Is You’, der til dato er en af Dictes mest afspillede radiohit, kun overgået af ny klassikeren ’If This Is Cool’ og julesangen ’Drømte mig en lille drøm’.

Desuden spiller Dicte sange hun elsker fra andres sangskatte.

Tom Bjerg

Koncert start : 21:30

Tom Bjerg

Tom Bjerg er sydfynsk pop-rock med kant, karakter, livskvalitet og en helt særlig lyrisk tone.

Tom Bjergs eksistentialistiske tekstunivers spiller sammen med de elegante og stilrene produktioner, der er skabt af bandet. Et band med rødder fra både Steric (Tom selv) og fra The Eclectic Moniker.

’Hurtigt ud, Hurtigt hjem’ var ugens album på DR’s P4 & P5 i august 2020 og er i pressen blevet sammenlignet med blandt andet favoritterne TV-2, CV Jørgensen, Prefab Sprout og Steely Dan.

Den opdaterede lyd på albummet sidder lige i skabet; der er storby-cool blæsere, luftige klaverer og mekaniske, vellydende trommer med nik til 80’erne, men stadig nutidig kvalitet.

Og Bjergs stemme er fortællende, rolig og lægger sig perfekt i mixet med musikken.

Gruppens sound er grundlagt den skramlede EP “Den Vej” fra 2017 og modnet videre på 2020 udgivelsen ’Hurtigt ud, Hurtigt hjem’ som er produceret af Kristian Thomsen (bl.a. Minds of 99, Tue West og Anne Linnet).

Sammen med bandet Peter Kohlmetz Møller (keys), Anders Thambo Rasmussen (bas), Mads Stephensen (trommer) og Trine Lund Sørensen (kor), er Tom nu klar til LIVE!

RSBT

Afterparty fra kl. ca. 23:00

Roux Spana Beat Trio (Afterparty)

RSBT (Roux Spana Beat Trio)
Dannet i 2011 af Andy Jarosinski der er musiker og producer fra Warszawa. RSBTs musik indeholder elementer af hiphop, soul, funk og jazz. Deres beats er forankret i samples og deres koncerter tager form af mixtapes, hvor kompositionerne væves ind og ud af hinanden. Selvom RSBTs musik grundlæggende er trukket ud af mere eller mindre traditionelle hip-hop-beats, føles de friske og vibrerende og skaber deraf en unik tilgang til melodi og rytme.
RSBT:
SP 404 – Andy Jarosinski
Double Bass – Mariusz Prasniewski
Drums – Anders Lindhardt